Cactussen

Toont alle 13 resultaten

Planten

40,61

Deze mooie cactus mix bevat 6 kleine decoratieve planten die worden geleverd in fraaie sierpotten. Met deze mix van cactussen is jouw interieur in één keer hip en trendy.

40,61

De ronde cactus Echinocactus grusonii wordt ook wel 'schoonmoederstoel' of 'bolcactus' genoemd. Een groene cactus met witte naalden.

40,61

De Euphorbia is één van de meeste bekende cactussen die eigenlijk helemaal geen cactus is!

55,38

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd.

62,78

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

62,78

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

44,31

De Euphorbia is één van de meeste bekende cactussen! Een prachtig exemplaar die je niet mag missen in huis.

44,31

De Euphorbia is één van de meeste bekende cactussen! Een prachtig exemplaar die je niet mag missen in huis. Deze cactus wordt geleverd met een mooie pot, zodat je thuis ook niet meer onhandig over hoeft te potten!

40,61

De Ferocactus stainesii is robuuste bolcactus met rode stekels. In de natuur is deze bolcactus in een wijdverspreid gebied in Mexico te vinden.

51,70

De Myrtillocactus gemetrizans is een prachtige blauw groen-gekleurde zuilcactus met lange bruine stekels. De stekels voelen zoals ze eruit zien; hard en scherp.

51,70

De Neocardeniana Herzogiana is een onwijs stoere zuilcactus. De cactus is groen van kleur en houdt zijn bescherming door middel van een flink arsenaal aan stekels.

51,70

De Pilosocereus gounelii is een stoere cactus die in de zomerdagen mooie witte bloemen krijgt.

32,49

De Spiraalcactus is een stoere cactus uit Zuid-Amerika. Deze cactus in de vorm van een spiraal groeit rustig aan omhoog.