Groene kamerplanten

Resultaat 1–24 van de 120 resultaten wordt getoond

36,93

De Aglaonema is niet alleen de makkelijkste, maar ook nog eens één van de mooiste kamerplanten! Deze kamerplant is een echte bladplant en heeft langwerpige bladeren met een zilverkleurige binnenkant.

66,47

De Alocasia Zebrina is met zijn grote hartvormige bladeren, en zebraprint op zijn stengels een bijzonder mooie verschijning.

31,02

De Aspidistra is een zeer sterke kamerplant die ook wel kwartjesplant wordt genoemd. In het wild komt deze prachtige plant met lange bladeren voor als bodembedekker in de bergen van Japan en Taiwan.

44,31

De Aspidistra is een zeer sterke kamerplant die ook wel kwartjesplant wordt genoemd. In het wild komt deze prachtige plant met lange bladeren voor als bodembedekker in de bergen van Japan en Taiwan.

103,39

Een tropische plant, die gek is op schaduw. Dat hoor je niet vaak! Dit maakt de Rhapis Excelsa ook zeer geschikt als kantoorplant.

73,85

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!

31,02

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!.

25,12

De Calathea is herkenbaar aan zijn prachtige blad tekeningen en vele kleuren. Naast zijn decoratieve functie, zuivert deze plant de lucht ook nog eens als één van de beste!

29,54

Calathea’s zijn herkenbaar aan hun prachtige blad tekeningen en vele kleuren. De Calathea 'Flamestar' heeft donkergroene, ovale bladeren met een licht groen motief. De onderkant van de bladeren is paars van kleur.

62,78

De Calathea is een bijzondere kamerplant. Deze plant ‘leeft’ namelijk. De Calathea heeft een dag- en nachtritme waarbij de bladeren overdag geopend zijn, en ’s avonds sluiten.

25,12

Met grote, felgroene bladeren is deze Calathea orbifolia een echte eyecatcher in huis.

19,21

De Clusia Princess is ook wel bekend als Signature Tree of Varkensboom. Het is een makkelijke kamerplant met mooie gekleurde groene bladeren.

19,21

Een echte koffieplant! Lukt het jou om je eigen koffie te maken? Met Fair Flora label: eerlijk en duurzaam.

29,54

De Cordyline Glauca is een prachtige groene kamerplant die het goed in ieder interieur.

29,54

De Cordyline Kiwi is een prachtige groene kamerplant. De bladeren kenmerken zich door de roze rand en gele strepen. Een kleurrijke plant met een tropische uitstraling.

29,54

De Cordyline new Conga is een groene, palmachtige kamerplant met een tropische uitstraling. De Cordyline staat ook wel bekend als de Geluksplant.

31,02

De Cycas Revoluta wordt ook wel Palmvaren genoemd. Het is een makkelijk plant die zomaar een mensenleven lang mee kan gaan!

31,02

De bananenplant mag met zijn grote, groene bladeren niet ontbreken in iedere Urban Jungle.

40,61

Over drie jaar je eigen bananen in huis, in de tussentijd genieten van de tropen in huis. Deze bananenplant wordt geleverd met een hoogwaardige ELHO sierpot

40,61

Over drie jaar je eigen bananen in huis, in de tussentijd genieten van de tropen in huis. Deze bananenplant wordt geleverd met een hoogwaardige ELHO sierpot

22,16

De Sansevieria Cylindrica is de grote concurrent van de bekende Sanseveria trifasciata. Ook wel Vrouwentong genoemd. De Sansevieria Cylindrica valt op vanwege zijn bijzonder gevormde bladstengels.

73,85

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

25,12

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn 2 stammen en puntvormige bladeren zijn Dracaena's echte sfeermakers in huis of op kantoor.

73,85

De Dracaena Janet Lind is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.


Groene kamerplanten kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Groene kamerplanten zijn echte sfeermakers. Deze planten hebben mooie groene bladeren en hebben in de meeste gevallen weinig eisen qua verzorging. Groene planten zijn er in veel verschillende soorten en maten, iedere groene plant heeft zijn eigen unieke uitstraling.