Groene kamerplanten

Resultaat 1–24 van de 60 resultaten wordt getoond

79,35

De Alocasia Zebrina is met zijn grote hartvormige bladeren, en zebraprint op zijn stengels een bijzonder mooie verschijning.

40,01

De Aspidistra is een zeer sterke kamerplant die ook wel kwartjesplant wordt genoemd. In het wild komt deze prachtige plant met lange bladeren voor als bodembedekker in de bergen van Japan en Taiwan.

87,98

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!

37,88

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!.

30,96

De Calathea is herkenbaar aan zijn prachtige blad tekeningen en vele kleuren. Naast zijn decoratieve functie, zuivert deze plant de lucht ook nog eens als één van de beste!

77,28

De Calathea is een bijzondere kamerplant. Deze plant ‘leeft’ namelijk. De Calathea heeft een dag- en nachtritme waarbij de bladeren overdag geopend zijn, en ’s avonds sluiten.

30,96

Met grote, felgroene bladeren is deze Calathea orbifolia een echte eyecatcher in huis.

23,64

De Clusia Princess is ook wel bekend als Signature Tree of Varkensboom. Het is een makkelijke kamerplant met mooie gekleurde groene bladeren.

23,64

Een echte koffieplant! Lukt het jou om je eigen koffie te maken? Met Fair Flora label: eerlijk en duurzaam.

36,36

De Cordyline Glauca is een prachtige groene kamerplant die het goed in ieder interieur.

36,36

De Cordyline Kiwi is een prachtige groene kamerplant. De bladeren kenmerken zich door de roze rand en gele strepen. Een kleurrijke plant met een tropische uitstraling.

36,36

De Cordyline new Conga is een groene, palmachtige kamerplant met een tropische uitstraling. De Cordyline staat ook wel bekend als de Geluksplant.

37,88

De Cycas Revoluta wordt ook wel Palmvaren genoemd. Het is een makkelijk plant die zomaar een mensenleven lang mee kan gaan!

37,88

De bananenplant mag met zijn grote, groene bladeren niet ontbreken in iedere Urban Jungle.

50,00

Over drie jaar je eigen bananen in huis, in de tussentijd genieten van de tropen in huis. Deze bananenplant wordt geleverd met een hoogwaardige ELHO sierpot

27,51

De Sansevieria Cylindrica is de grote concurrent van de bekende Sanseveria trifasciata. Ook wel Vrouwentong genoemd. De Sansevieria Cylindrica valt op vanwege zijn bijzonder gevormde bladstengels.

87,98

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

87,98

De Dracaena Janet Lind is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

27,51

De Dypsis Lutescens, ook wel bekend als de Goudpalm, is een prachtige volle palmboom. Met zijn puntvorige groene bladeren geeft de Goudpalm direct een tropisch gevoel.

32,73

De Epipremnum Aureum is een prachtige groene kamerplant, makkelijk te verzorgen en ook nog eens sterk luchtzuiverend.

68,18

De Ficus Ginseng Bonsai is een echte miniatuurboom. De plant is een tropische boomsoort en al jaren populair als kamerplant.

36,36

De Ficus Lyrata is ook bekend als de Vioolplant of Tabaksplant. Met zijn grote groene bladeren is deze kamerplant een echte eye-catcher in huis.

43,64

De Ficus Lyrata is ook bekend als de Vioolplant of Tabaksplant. Met zijn grote groene bladeren is deze kamerplant een echte eye-catcher in huis.

68,18

De Ficus Lyrata is ook bekend als de Vioolplant of Tabaksplant. Met zijn grote groene bladeren is deze kamerplant een echte eye-catcher in huis.


Groene kamerplanten kopen? Bekijk ons uitgebreide assortiment. Groene kamerplanten zijn echte sfeermakers. Deze planten hebben mooie groene bladeren en hebben in de meeste gevallen weinig eisen qua verzorging. Groene planten zijn er in veel verschillende soorten en maten, iedere groene plant heeft zijn eigen unieke uitstraling.