Grote kamerplanten

Resultaat 1–24 van de 37 resultaten wordt getoond

87,98

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!

37,88

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!.

53,42

De Euphorbia Erytrea is een stoere kamerplant, met bijzondere eigenschappen. De plant heeft veel weg van een cactus, maar is toch geen lid van de cactussenfamilie. Ra ra, hoe kan dat?

87,98

De Croton, ook wel Wonderstruik genoemd, kent zijn oorsprong in de regio Indonesië / India. De Croton kamerplanten hebben hun bijnaam te danken aan hun grote, bontgekleurde bladeren.

87,98

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

32,73

De Epipremnum Aureum is een prachtige groene kamerplant, makkelijk te verzorgen en ook nog eens sterk luchtzuiverend.

68,18

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd.

77,28

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

43,64

De Ficus Lyrata is ook bekend als de Vioolplant of Tabaksplant. Met zijn grote groene bladeren is deze kamerplant een echte eye-catcher in huis.

68,18

De Ficus Lyrata is ook bekend als de Vioolplant of Tabaksplant. Met zijn grote groene bladeren is deze kamerplant een echte eye-catcher in huis.

32,73

De Alocasia Lauterbachiana is een tropische kamerplant met groen glimmende bladeren. Deze kamerplant is een prachtige verschijning en op het moment helemaal hip!

32,73

Alocasia Wentii is mooie tropische plant met hele grote bladeren. De hartvormige bladeren van de Alocasia Wentii zijn donkergroen en hebben een donkerrode onderkant.

53,42

De Dypsis Lutescens, ook wel bekend als de Goudpalm, is een prachtige volle palmboom. Met zijn puntvorige groene bladeren geeft de Goudpalm direct een tropisch gevoel.

29,09

De Philodendron Imperial is een sterk luchtzuiverende plant die opvalt door z'n prachtige en stevige bladeren.

29,09

De Philodendron Imperial is een sterk luchtzuiverende plant die opvalt door z’n prachtige en stevige bladeren.

50,00

De Polyscias of Aralia is een tropische kamerplant en houdt niet van temperaturen onder de 20⁰C. De Polyscias heeft een stevige stam met ronde, leerachtige donkergroene bladeren.

68,18

De Kentia palm is een sterke palmboom met brede en frisgroene bladeren. Perfect voor iedereen die houdt van een tropische jungle in huis.

50,00

Prachtige groene kamerplant met mooie witte bloemen. Naast zijn mooie uiterlijk werkt de Spathiphyllum Sweet Lauretta ook nog eens luchtzuiverend.

27,51

De Lepelplant Spathiphyllum Vivaldi staat bekend om zijn luchtzuiverende werking. De kamerplant heeft mooie witte bloemen en groende bladeren. De Lepelplant bloeit ongeveer 4 – 10 weken.

36,36

De Gatenplant is een prachtige tropische klimplant die uitgroeit tot een mooie volle kamerplant in jouw ‘urban jungle‘ en tovert iedere hoek om tot een ware jungle.

87,98

De Monstera Deliciosa is een prachtige tropische klimplant die uitgroeit tot een mooie volle struik in jouw ‘urban jungle’. De naam ‘gatenplant’ dankt de plant aan de speciale vorm van de bladeren, vol met gaten.

40,01

De Musa Dwarf Cavendish is de kleine variant van de bananenplant. Met de Musa Dwarf Cavendish haal je de tropen in huis. De plant staat graag in het zonlicht en heeft veel water nodig.

53,42

De Philodendron Imperial is een sterk luchtzuiverende plant die opvalt door z’n prachtige en stevige bladeren.

62,07

De Philodendron Scandens is een populaire klimplant met hartvormige bladeren. Deze kamerplant komt met een Fair Flora label.


De plantentrend voor 2021: Grote kamerplanten! Een grote kamerplant tovert iedere hoek in huis of op kantoor om tot een echte blikvanger. En je hoeft niet bang te zijn voor het sjouwwerk, want Gigaplant.nl bezorgt jouw grote kamerplanten binnen 2 - 3 werkdagen in huis.