Hangplanten

Resultaat 1–24 van de 30 resultaten wordt getoond

32,49

De Aeschynanthus is afkomstig uit Zuidoost-Azië en wordt als één van de mooiste hangplanten beschouwd.

22,16

De Epipremnum ‘Blue Form’ is een hang- of klimplant die een kei is in het zuiveren van de lucht.

32,49

De Platycerium is een varen soort en wordt ook wel Hertshoornvaren genoemd. De Hertshoornvaren heeft best een vreemde vorm maar dat maakt hem juist zo leuk.

31,02

De Microsorum diversifolium wordt ook wel de Kangaroevaren genoemd. Een makkelijke varen die niet graag in volle licht staat.

40,61

De Hedera Helix Wonder is een volle, groene plant die zowel binnen- als buitenshuis geplaatst kan worden.

29,54

De klimop Hedera Helix Wonder is een volle, groene plant die zowel binnen- als buitenshuis geplaatst kan worden.

40,61

De Aeschynanthus wordt met zijn gekleurd blad en fraaie bladtekeningen als één van de mooiste hangplanten beschouwd.

48,01

Een oersterke mix van Aloë, die weinig verzorging nodig heeft. De plantjes zijn niet alleen geliefd vanwege hun sierwaarde, maar ook vanwege hun helende werking

36,93

Het Chinees lantaarnplantje is een hangend vetplantje. Het heeft kleine zilvergrijs getekende, groene hartvormige blaadjes.

28,07

De Kokodama Chlorophytum in een handgemaakte bol van kokosvezels. Een trendy, luchtzuiverende kamerplanten die thuis een natuurlijke sfeer creëert.

31,02

Door de opvallend gekartelde, zig-zagvormige bladeren wordt de Epiphyllum Anguliger ook wel de zaagcactus genoemd. Een leuke en makkelijk te verzorgen hangplant. Een echte eyecatcher in jouw interieur.

48,01

Een prachtig trio van groene kamerplanten in een handgemaakte bol van kokosvezels.

35,45

Hou jij ook zo van snelgroeiende planten? Dan is de Monstera Minima echt iets voor jou! De Kokodama is een botanische schoonheid. In haar handgemaakte bol van kokosvezels voelen bijzondere en trendy planten zich thuis en creëren een natuurlijke sfeer.

28,07

De Kokodama Pilea depressa heeft lichtgroene kleine blaadjes die compact op de pot groeien. Het speelse karakter van de kleine blaadjes maakt deze plant een echte must-have voor je woonkamer.

31,02

De Kokodama is een botanische schoonheid. In haar handgemaakte bol van kokosvezels voelen bijzondere en trendy planten zich thuis en creëren een natuurlijke sfeer. De Pilea peperomioides wordt ook wel de Pannenkoekplant of Chinese Muntenplant genoemd. Het is eigenlijk een ouderwetse plant die in de loop van de jaren in de vergetelheid is geraakt en nu weer helemaal in opkomst is. En terecht! Wat een superleuke plant is dit!

33,98

De Platycerium is ook wel bekend als Hertshoornvaren. De vreemde vorm maakt hem leuk. De kokoshanger maakt hem nog leuker!

44,31

Te gekke hangplanten mix van 3 groene kamerplanten in kokosnoot hanger!

28,07

De Sedum Tornado is een compacte plant die als een laag bolletje over de kokoshanger heen zal groeien.

28,07

De Kokodama gevuld met de prachtige Tradescantia zebrina. Een bijzondere kamerplant door haar kleurrijke bladeren.

32,49

De Aeschynanthus is afkomstig uit Zuidoost-Azië en wordt als één van de mooiste hangplanten beschouwd en word ook wel de lippenstiftplant genoemd.

29,54

De Nephrolepis, ook wel bekend als Krulvaren,  is één van de de meest bekende groene kamerplanten.

40,61

De Nephrolepis, ook wel bekend als Krulvaren is één van de de meest bekende groene kamerplanten.

31,02

De Phlebodium, ook wel Zinkvaren of Blauwvaren genoemd, behoort tot de varens. Deze planten staan graag in een plek zonder direct zonlicht en zijn een kei in het zuiveren van de lucht.

19,21

De Pilea depressa Sao Paulo is een snelgroeiend, speels plantje. Dit speelse hangplantje zie je ook vaak terug in terraria voor kikkers.


Hangplanten kopen? Op Gigaplant.nl vind u een ruim assortiment hangplanten. Hangplanten geven een super leuk effect als je ze in een hangende sierpot plaatst, maar zijn ook super decoratief in een sierpot. De meeste hangplanten komen met een ophangmechanisme. Plaats je de hangplant toch liever in een pot? Dat kan, je hoeft dan enkel het ophangmechanisme af te nemen.