Hydroponie

Toont alle 10 resultaten

28,07

De Clusia is een van de meest luchtzuiverende planten die er is. Daarnaast maakt het trendy bolglas de plant extra speciaal.

44,31

De Clusia is een van de meest luchtzuiverende planten die er is. Daarnaast maakt het trendy bolglas met ledverlichting de plant extra speciaal.

48,01

De Clusia in tubes met LED verlichting, met de glazen tubes en de LED verlichting maken deze plantjes uw ervaring compleet.

32,49

De Clusia op water. Een middenweg tussen een plant in pot en een boeket op vaas. Dat heet hydroponie.

33,98

Een unieke hydroponie mix van planten in een mooie doorzichtige tube. Een ware eye-catcher in uw huishouden.

59,08

Een leuke Hydroponie mix met verschillende luchtzuiverende planten. Door het bolglas kun je de wortels van de planten zien. Uniek!

48,01

Een unieke Hydroponie mix van planten in een mooie doorzichtige tube, die heel mooi verlicht wordt door middel van de LED verlichting onder de tube. Een ware eye-catcher in uw huishouden.

31,02

De Monstera 'Gatenplant' is een van de meest bekende en trendy planten om in huis te hebben. De Monstera maakt namelijk prachtig grote bladeren aan die ook nog eens de lucht zuiveren.

26,59

Hydroponie planten staan op water. Terwijl jij kan genieten van de mooie uitstraling van deze Sansevieria, zuivert zij de lucht.

28,07

Hydroponie planten staan op water. Met de Strelitzia Nicolai, ook wel paradijsvogelplant genoemd, haal je een opvallende tropische kamerplant in huis.


Hydroponie is de nieuwe trend op gebied van planten. Bij hydroponie staan de planten met hun wortels in het water. De planten halen hun voedingsstoffen uit het water. Hydroponie planten zien er niet alleen heel leuk uit, maar zijn ook nog eens makkelijk te verzorgen.