Kamerplanten

Resultaat 1–24 van de 89 resultaten wordt getoond

29,09

De Aglaonema Crete is een makkelijke en mooie kamerplant uit de tropische wouden van Zuid-Azië.

79,35

De Alocasia Zebrina is met zijn grote hartvormige bladeren, en zebraprint op zijn stengels een bijzonder mooie verschijning.

41,33

De Aloë Vera zorgt meer voor jou dan hij zelf zorg nodig heeft. Een mooie verschijning in een mooi bruin grijze terracotta pot.

36,36

De Aloë Vera Arborescens is een sterke maar ook zeker makkelijk te onderhouden kamerplant, die door zijn uitstraling een echt stoere plant is.

29,09

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

34,41

De ananasplant is er één uit de bromelia familie en wordt daarom ook wel de Bromelia Ananas/Pineapple of de Ananas Corona genoemd. Naast zijn leuke uiterlijk is deze plant ook bekend als de anti-snurk plant.

40,01

De Aspidistra is een zeer sterke kamerplant die ook wel kwartjesplant wordt genoemd. In het wild komt deze prachtige plant met lange bladeren voor als bodembedekker in de bergen van Japan en Taiwan.

87,98

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!

37,88

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!.

30,96

De Calathea is herkenbaar aan zijn prachtige blad tekeningen en vele kleuren. Naast zijn decoratieve functie, zuivert deze plant de lucht ook nog eens als één van de beste!

29,09

De Calathea is een bijzondere kamerplant. Deze plant 'leeft' namelijk. De Calathea heeft een dag- en nachtritme waarbij de bladeren overdag geopend zijn, en 's avonds sluiten.

77,28

De Calathea is een bijzondere kamerplant. Deze plant ‘leeft’ namelijk. De Calathea heeft een dag- en nachtritme waarbij de bladeren overdag geopend zijn, en ’s avonds sluiten.

30,96

Met grote, felgroene bladeren is deze Calathea orbifolia een echte eyecatcher in huis.

36,36

De Chlorophytum is een leuke hangplant die in de Nederlandse volksmond ook wel Graslelie wordt genoemd. De Graslelie is een kei in zuiveren en heel makkelijk te verzorgen!

23,64

De Clusia Princess is ook wel bekend als Signature Tree of Varkensboom. Het is een makkelijke kamerplant met mooie gekleurde groene bladeren.

23,64

Een echte koffieplant! Lukt het jou om je eigen koffie te maken? Met Fair Flora label: eerlijk en duurzaam.

36,36

De Cordyline Glauca is een prachtige groene kamerplant die het goed in ieder interieur.

36,36

De Cordyline Kiwi is een prachtige groene kamerplant. De bladeren kenmerken zich door de roze rand en gele strepen. Een kleurrijke plant met een tropische uitstraling.

36,36

De Cordyline is een sierlijke kamerplant met een tropische uitstraling. Oorspronkelijk komt hij uit tropische en subtropische gebieden uit Nieuw-Zeeland.

36,36

De Cordyline new Conga is een groene, palmachtige kamerplant met een tropische uitstraling. De Cordyline staat ook wel bekend als de Geluksplant.

27,51

De Cordyline Rumda is een sierlijke plant met een een rood-groen kleurverloop op de bladeren. Oorspronkelijk komt hij uit tropische en subtropische gebieden uit Nieuw-Zeeland.

36,36

De Cordyline is een sierlijke plant met een tropische uitstraling. Oorspronkelijk komt hij uit tropische en subtropische gebieden uit Nieuw-Zeeland.

53,42

De Euphorbia Erytrea is een stoere kamerplant, met bijzondere eigenschappen. De plant heeft veel weg van een cactus, maar is toch geen lid van de cactussenfamilie. Ra ra, hoe kan dat?

87,98

De Croton, ook wel Wonderstruik genoemd, kent zijn oorsprong in de regio Indonesië / India. De Croton kamerplanten hebben hun bijnaam te danken aan hun grote, bontgekleurde bladeren.


Kamerplanten kopen voor in huis of op kantoor? Kamerplanten produceren zuurstof, en geven sfeer aan iedere ruimte. Alle planten zijn 100% vers en komen direct van de kweker.