Grote kamerplanten

Resultaat 1–24 van de 74 resultaten wordt getoond

44,31

De Aspidistra is een zeer sterke kamerplant die ook wel kwartjesplant wordt genoemd. In het wild komt deze prachtige plant met lange bladeren voor als bodembedekker in de bergen van Japan en Taiwan.

103,39

Een tropische plant, die gek is op schaduw. Dat hoor je niet vaak! Dit maakt de Rhapis Excelsa ook zeer geschikt als kantoorplant.

73,85

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!

31,02

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!.

44,31

De Euphorbia Erytrea is een stoere kamerplant, met bijzondere eigenschappen. De plant heeft veel weg van een cactus, maar is toch geen lid van de cactussenfamilie. Ra ra, hoe kan dat?

73,85

Deze 'Wonderstruik' is met zijn bontgekleurde bladeren een vrolijke verschijning.

73,85

De Croton codiaeum Tamara is een echte blikvanger in huis. Zijn bontgekleurde bladeren hebben maar liefst 4 kleuren! Namelijk geel, rood, oranje en paars.

73,85

De Croton, ook wel Wonderstruik genoemd, kent zijn oorsprong in de regio Indonesië / India. De Croton kamerplanten hebben hun bijnaam te danken aan hun grote, bontgekleurde bladeren.

73,85

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

25,12

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn 2 stammen en puntvormige bladeren zijn Dracaena's echte sfeermakers in huis of op kantoor.

73,85

De Dracaena lemon Lime is een mooie kamerplant met limoengroene/gele gekleurde bladeren. De bladeren hebben een donkergroene kern.

59,08

De Dracaena Marginata is een mooie hoge kamerplant van 100 cm. Deze kamerplant staat graag in de schaduw en is daarom ook een geliefde kantoorplant!

73,85

De Dracaena Warneckei is een stevige groene kamerplant met meerdere stammen en puntvormige groene bladeren. Dracaena’s zijn al jaren populair als kamerplant.

59,08

Deze Drakenboom is een mooie hoge kamerplant van 130 cm. De Dracaena staat graag in de schaduw en is daarom ook een geliefde kantoorplant!

55,38

De Dypsis Lutescens, ook wel bekend als de Goudpalm, is een prachtige volle palmboom. Met zijn puntvorige groene bladeren geeft de Goudpalm direct een tropisch gevoel.

40,61

De Euphorbia is één van de meeste bekende cactussen die eigenlijk helemaal geen cactus is!

55,38

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd.

62,78

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

62,78

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

44,31

De Euphorbia is één van de meeste bekende cactussen! Een prachtig exemplaar die je niet mag missen in huis.

44,31

De Euphorbia is één van de meeste bekende cactussen! Een prachtig exemplaar die je niet mag missen in huis. Deze cactus wordt geleverd met een mooie pot, zodat je thuis ook niet meer onhandig over hoeft te potten!

44,31

De Ficus Elastica is ook wel bekend als de Rubberboom of Rubberplant. De Rubberboom is een mooie volle ficus met stevige, ronde bladeren. Er loopt een licht roze nerf door het blad.

40,61

De Ficus Lyrata wordt in Nederland ook wel Vioolplant  of Tabaksplant genoemd. Met zijn grote groene bladeren is deze kamerplant een echte eye-catcher in huis.

35,45

De Ficus Lyrata is ook bekend als de Vioolplant of Tabaksplant. Met zijn grote groene bladeren is deze kamerplant een echte eye-catcher in huis.


De plantentrend voor 2021: Grote kamerplanten! Een grote kamerplant tovert iedere hoek in huis of op kantoor om tot een echte blikvanger. En je hoeft niet bang te zijn voor het sjouwwerk, want Gigaplant.nl bezorgt jouw grote kamerplanten binnen 2 - 3 werkdagen in huis.