Grote kamerplanten

Resultaat 1–24 van de 47 resultaten wordt getoond

77,78

De Alocasia Cucullata, ook wel bekend als Olifantsoor, is met zijn grote felgroene bladeren een echte blikvanger in huis.

51,84

De Aspidistra is een zeer sterke kamerplant die ook wel kwartjesplant wordt genoemd. In het wild komt deze prachtige plant met lange bladeren voor als bodembedekker in de bergen van Japan en Taiwan.

86,40

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!

36,30

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!.

51,84

De Euphorbia Erytrea is een stoere kamerplant, met bijzondere eigenschappen. De plant heeft veel weg van een cactus, maar is toch geen lid van de cactussenfamilie. Ra ra, hoe kan dat?

86,40

De Croton codiaeum Tamara is een echte blikvanger in huis. Zijn bontgekleurde bladeren hebben maar liefst 4 kleuren! Namelijk geel, rood, oranje en paars.

86,40

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

69,12

De Dracaena Marginata is een mooie hoge kamerplant van 100 cm. Deze kamerplant staat graag in de schaduw en is daarom ook een geliefde kantoorplant!

69,12

Deze Drakenboom is een mooie hoge kamerplant van 130 cm. De Dracaena staat graag in de schaduw en is daarom ook een geliefde kantoorplant!

31,11

De Epipremnum Aureum is een prachtige groene kamerplant, makkelijk te verzorgen en ook nog eens sterk luchtzuiverend.

47,52

De Euphorbia is één van de meeste bekende cactussen die eigenlijk helemaal geen cactus is!

64,80

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd.

73,46

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

64,80

De Ficus Lyrata is ook bekend als de Vioolplant of Tabaksplant. Met zijn grote groene bladeren is deze kamerplant een echte eye-catcher in huis.

86,40

De Ficus Lyrata is ook bekend als de Vioolplant of Tabaksplant. Met zijn grote groene bladeren is deze kamerplant een echte eye-catcher in huis.

31,11

De Alocasia Lauterbachiana is een tropische kamerplant met groen glimmende bladeren. Deze kamerplant is een prachtige verschijning en op het moment helemaal hip!

31,11

Alocasia Wentii is mooie tropische plant met hele grote bladeren. De hartvormige bladeren van de Alocasia Wentii zijn donkergroen en hebben een donkerrode onderkant.

51,84

De Dypsis Lutescens, ook wel bekend als de Goudpalm, is een prachtige volle palmboom. Met zijn puntvorige groene bladeren geeft de Goudpalm direct een tropisch gevoel.

27,65

De Philodendron Imperial is een sterk luchtzuiverende plant die opvalt door z'n prachtige en stevige bladeren.

27,65

De Philodendron Imperial is een sterk luchtzuiverende plant die opvalt door z’n prachtige en stevige bladeren.

47,52

De Polyscias of Aralia is een tropische kamerplant en houdt niet van temperaturen onder de 20⁰C. De Polyscias heeft een stevige stam met ronde, leerachtige donkergroene bladeren.

56,16

Binnen 72u bezorgd: direct van de kweker.

64,80

De Kentia palm is een sterke palmboom met brede en frisgroene bladeren. Perfect voor iedereen die houdt van een tropische jungle in huis.

47,52

Prachtige groene kamerplant met mooie witte bloemen. Naast zijn mooie uiterlijk werkt de Spathiphyllum Sweet Lauretta ook nog eens luchtzuiverend.


De plantentrend voor 2021: Grote kamerplanten! Een grote kamerplant tovert iedere hoek in huis of op kantoor om tot een echte blikvanger. En je hoeft niet bang te zijn voor het sjouwwerk, want Gigaplant.nl bezorgt jouw grote kamerplanten binnen 2 - 3 werkdagen in huis.