Hangplanten

Toont alle 20 resultaten

40,01

De Aeschynanthus is afkomstig uit Zuidoost-Azië en wordt als één van de mooiste hangplanten beschouwd.

36,36

De Chlorophytum is een leuke hangplant die in de Nederlandse volksmond ook wel Graslelie wordt genoemd. De Graslelie is een kei in zuiveren en heel makkelijk te verzorgen!

40,01

De Platycerium is een varen soort en wordt ook wel Hertshoornvaren genoemd. De Hertshoornvaren heeft best een vreemde vorm maar dat maakt hem juist zo leuk.

50,00

De Hedera Helix Wonder is een volle, groene plant die zowel binnen- als buitenshuis geplaatst kan worden.

36,36

De klimop Hedera Helix Wonder is een volle, groene plant die zowel binnen- als buitenshuis geplaatst kan worden.

59,09

Een oersterke mix van Aloë, die weinig verzorging nodig heeft. De plantjes zijn niet alleen geliefd vanwege hun sierwaarde, maar ook vanwege hun helende werking

44,79

Het Chinees lantaarnplantje is een hangend vetplantje. Het heeft kleine zilvergrijs getekende, groene hartvormige blaadjes.

34,41

De Kokodama Chlorophytum in een handgemaakte bol van kokosvezels. Een trendy, luchtzuiverende kamerplanten die thuis een natuurlijke sfeer creëert.

59,09

Een prachtig trio van groene kamerplanten in een handgemaakte bol van kokosvezels.

43,64

Hou jij ook zo van snelgroeiende planten? Dan is de Monstera Minima echt iets voor jou! De Kokodama is een botanische schoonheid. In haar handgemaakte bol van kokosvezels voelen bijzondere en trendy planten zich thuis en creëren een natuurlijke sfeer.

53,42

Te gekke hangplanten mix van 3 groene kamerplanten in kokosnoot hanger!

34,41

De Sedum Tornado is een compacte plant die als een laag bolletje over de kokoshanger heen zal groeien.

34,41

De Kokodama gevuld met de prachtige Tradescantia zebrina. Een bijzondere kamerplant door haar kleurrijke bladeren.

40,01

De Aeschynanthus is afkomstig uit Zuidoost-Azië en wordt als één van de mooiste hangplanten beschouwd en word ook wel de lippenstiftplant genoemd.

36,36

De Nephrolepis, ook wel bekend als Krulvaren,  is één van de de meest bekende groene kamerplanten.

50,00

De Nephrolepis, ook wel bekend als Krulvaren is één van de de meest bekende groene kamerplanten.

37,88

De Phlebodium, ook wel Zinkvaren of Blauwvaren genoemd, behoort tot de varens. Deze planten staan graag in een plek zonder direct zonlicht en zijn een kei in het zuiveren van de lucht.

53,42

De Aeschynanthus is afkomstig uit Zuidoost-Azië en wordt als één van de mooiste hangplanten beschouwd.

53,42

De Aeschynanthus is afkomstig uit Zuidoost-Azië en wordt als één van de mooiste hangplanten beschouwd en word ook wel de lippenstiftplant genoemd.

50,00

De Phlebodium, ook wel Zinkvaren of Blauwvaren genoemd, behoort tot de varens. Deze planten staan graag in een plek zonder direct zonlicht en zijn een kei in het zuiveren van de lucht.


Hangplanten kopen? Op Gigaplant.nl vind u een ruim assortiment hangplanten. Hangplanten geven een super leuk effect als je ze in een hangende sierpot plaatst, maar zijn ook super decoratief in een sierpot. De meeste hangplanten komen met een ophangmechanisme. Plaats je de hangplant toch liever in een pot? Dat kan, je hoeft dan enkel het ophangmechanisme af te nemen.