Kantoorplanten

Resultaat 1–24 van de 52 resultaten wordt getoond

27,65

De Aglaonema Crete is een makkelijke en mooie kamerplant uit de tropische wouden van Zuid-Azië.

27,65

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

27,65

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

38,03

De Aspidistra is een zeer sterke kamerplant die ook wel kwartjesplant wordt genoemd. In het wild komt deze prachtige plant met lange bladeren voor als bodembedekker in de bergen van Japan en Taiwan.

51,84

De Aspidistra is een zeer sterke kamerplant die ook wel kwartjesplant wordt genoemd. In het wild komt deze prachtige plant met lange bladeren voor als bodembedekker in de bergen van Japan en Taiwan.

86,40

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!

36,30

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!.

34,56

Calathea’s zijn herkenbaar aan hun prachtige blad tekeningen en vele kleuren. De Calathea 'Flamestar' heeft donkergroene, ovale bladeren met een licht groen motief. De onderkant van de bladeren is paars van kleur.

27,65

De Calathea is een bijzondere kamerplant. Deze plant 'leeft' namelijk. De Calathea heeft een dag- en nachtritme waarbij de bladeren overdag geopend zijn, en 's avonds sluiten.

29,39

Met grote, felgroene bladeren is deze Calathea orbifolia een echte eyecatcher in huis.

51,84

De Euphorbia Erytrea is een stoere kamerplant, met bijzondere eigenschappen. De plant heeft veel weg van een cactus, maar is toch geen lid van de cactussenfamilie. Ra ra, hoe kan dat?

86,40

De Croton codiaeum Tamara is een echte blikvanger in huis. Zijn bontgekleurde bladeren hebben maar liefst 4 kleuren! Namelijk geel, rood, oranje en paars.

86,40

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

86,40

De Dracaena Janet Lind is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

69,12

De Dracaena Marginata is een mooie hoge kamerplant van 100 cm. Deze kamerplant staat graag in de schaduw en is daarom ook een geliefde kantoorplant!

69,12

Deze Drakenboom is een mooie hoge kamerplant van 130 cm. De Dracaena staat graag in de schaduw en is daarom ook een geliefde kantoorplant!

39,75

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Dit prachtige word geleverd in een keramieken sierpot en zijn samen extra voordelig!

25,94

De Dypsis Lutescens, ook wel bekend als de Goudpalm, is een prachtige volle palmboom. Met zijn puntvorige groene bladeren geeft de Goudpalm direct een tropisch gevoel.

31,11

De Epipremnum Aureum is een prachtige groene kamerplant, makkelijk te verzorgen en ook nog eens sterk luchtzuiverend.

86,40

De Ficus Lyrata is ook bekend als de Vioolplant of Tabaksplant. Met zijn grote groene bladeren is deze kamerplant een echte eye-catcher in huis.

27,65

De Ficus Robusta is een prachtige groene kamerplant, met ovaalronde bladeren.

27,65

De Ficus Robusta is een prachtige groene kamerplant, met ovaalronde bladeren.

27,65

De Ficus Robusta is een prachtige groene kamerplant, met ovaalronde bladeren.

31,11

De Alocasia Lauterbachiana is een tropische kamerplant met groen glimmende bladeren. Deze kamerplant is een prachtige verschijning en op het moment helemaal hip!


Kantoorplanten kopen op Gigaplant.nl. Ook op kantoor mogen planten niet ontbreken. Het is aangetoond dat planten op kantoor zorgen voor een betere concentratie,  productiviteit en werksfeer. Planten produceren zuurstof, verbeteren de luchtkwaliteit en brengen sfeer. Het assortiment kantoorplanten is zo geselecteerd dat deze makkelijk te verzorgen zijn. Zo kunnen de planten goed op wat donkere plekken staan en zijn de planten tevreden met weinig water.