Kantoorplanten

Resultaat 1–24 van de 40 resultaten wordt getoond

29,09

De Aglaonema Crete is een makkelijke en mooie kamerplant uit de tropische wouden van Zuid-Azië.

29,09

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

29,09

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

40,01

De Aspidistra is een zeer sterke kamerplant die ook wel kwartjesplant wordt genoemd. In het wild komt deze prachtige plant met lange bladeren voor als bodembedekker in de bergen van Japan en Taiwan.

87,98

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!

37,88

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!.

29,09

De Calathea is een bijzondere kamerplant. Deze plant 'leeft' namelijk. De Calathea heeft een dag- en nachtritme waarbij de bladeren overdag geopend zijn, en 's avonds sluiten.

30,96

Met grote, felgroene bladeren is deze Calathea orbifolia een echte eyecatcher in huis.

53,42

De Euphorbia Erytrea is een stoere kamerplant, met bijzondere eigenschappen. De plant heeft veel weg van een cactus, maar is toch geen lid van de cactussenfamilie. Ra ra, hoe kan dat?

87,98

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

87,98

De Dracaena Janet Lind is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

41,33

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Dit prachtige word geleverd in een keramieken sierpot en zijn samen extra voordelig!

27,51

De Dypsis Lutescens, ook wel bekend als de Goudpalm, is een prachtige volle palmboom. Met zijn puntvorige groene bladeren geeft de Goudpalm direct een tropisch gevoel.

32,73

De Epipremnum Aureum is een prachtige groene kamerplant, makkelijk te verzorgen en ook nog eens sterk luchtzuiverend.

32,73

De Alocasia Lauterbachiana is een tropische kamerplant met groen glimmende bladeren. Deze kamerplant is een prachtige verschijning en op het moment helemaal hip!

32,73

Alocasia Wentii is mooie tropische plant met hele grote bladeren. De hartvormige bladeren van de Alocasia Wentii zijn donkergroen en hebben een donkerrode onderkant.

53,42

De Dypsis Lutescens, ook wel bekend als de Goudpalm, is een prachtige volle palmboom. Met zijn puntvorige groene bladeren geeft de Goudpalm direct een tropisch gevoel.

29,09

De Philodendron Imperial is een sterk luchtzuiverende plant die opvalt door z'n prachtige en stevige bladeren.

29,09

De Philodendron Imperial is een sterk luchtzuiverende plant die opvalt door z’n prachtige en stevige bladeren.

50,00

De Polyscias of Aralia is een tropische kamerplant en houdt niet van temperaturen onder de 20⁰C. De Polyscias heeft een stevige stam met ronde, leerachtige donkergroene bladeren.

37,88

De Microsorum diversifolium wordt ook wel de Kangaroevaren genoemd. Een makkelijke varen die niet graag in volle licht staat.

50,00

Prachtige groene kamerplant met mooie witte bloemen. Naast zijn mooie uiterlijk werkt de Spathiphyllum Sweet Lauretta ook nog eens luchtzuiverend.

27,51

De Lepelplant Spathiphyllum Vivaldi staat bekend om zijn luchtzuiverende werking. De kamerplant heeft mooie witte bloemen en groende bladeren. De Lepelplant bloeit ongeveer 4 – 10 weken.

36,36

De Gatenplant is een prachtige tropische klimplant die uitgroeit tot een mooie volle kamerplant in jouw ‘urban jungle‘ en tovert iedere hoek om tot een ware jungle.


Kantoorplanten kopen op Gigaplant.nl. Ook op kantoor mogen planten niet ontbreken. Het is aangetoond dat planten op kantoor zorgen voor een betere concentratie,  productiviteit en werksfeer. Planten produceren zuurstof, verbeteren de luchtkwaliteit en brengen sfeer. Het assortiment kantoorplanten is zo geselecteerd dat deze makkelijk te verzorgen zijn. Zo kunnen de planten goed op wat donkere plekken staan en zijn de planten tevreden met weinig water.