Luchtzuiverende kamerplanten

Resultaat 1–24 van de 64 resultaten wordt getoond

27,65

De Aglaonema Crete is een makkelijke en mooie kamerplant uit de tropische wouden van Zuid-Azië.

77,78

De Alocasia Cucullata, ook wel bekend als Olifantsoor, is met zijn grote felgroene bladeren een echte blikvanger in huis.

32,84

De ananasplant is er één uit de bromelia familie en wordt daarom ook wel de Bromelia Ananas/Pineapple of de Ananas Corona genoemd. Naast zijn leuke uiterlijk is deze plant ook bekend als de anti-snurk plant.

86,40

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!

36,30

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!.

29,39

De Calathea is herkenbaar aan zijn prachtige blad tekeningen en vele kleuren. Naast zijn decoratieve functie, zuivert deze plant de lucht ook nog eens als één van de beste!

27,65

De Calathea is een bijzondere kamerplant. Deze plant 'leeft' namelijk. De Calathea heeft een dag- en nachtritme waarbij de bladeren overdag geopend zijn, en 's avonds sluiten.

29,39

Met grote, felgroene bladeren is deze Calathea orbifolia een echte eyecatcher in huis.

34,56

De Chlorophytum is een leuke hangplant die in de Nederlandse volksmond ook wel Graslelie wordt genoemd. De Graslelie is een kei in zuiveren en heel makkelijk te verzorgen!

32,84

De Clusia is een van de meest luchtzuiverende planten die er is. Daarnaast maakt het trendy bolglas de plant extra speciaal.

56,16

De Clusia in tubes met LED verlichting, met de glazen tubes en de LED verlichting maken deze plantjes uw ervaring compleet.

22,47

De Clusia Princess is ook wel bekend als Signature Tree of Varkensboom. Het is een makkelijke kamerplant met mooie gekleurde groene bladeren.

86,40

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

86,40

De Dracaena Janet Lind is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

69,12

De Dracaena Marginata is een mooie hoge kamerplant van 100 cm. Deze kamerplant staat graag in de schaduw en is daarom ook een geliefde kantoorplant!

25,94

De Dypsis Lutescens, ook wel bekend als de Goudpalm, is een prachtige volle palmboom. Met zijn puntvorige groene bladeren geeft de Goudpalm direct een tropisch gevoel.

31,11

De Epipremnum Aureum is een prachtige groene kamerplant, makkelijk te verzorgen en ook nog eens sterk luchtzuiverend.

64,80

De Ficus Lyrata is ook bekend als de Vioolplant of Tabaksplant. Met zijn grote groene bladeren is deze kamerplant een echte eye-catcher in huis.

86,40

De Ficus Lyrata is ook bekend als de Vioolplant of Tabaksplant. Met zijn grote groene bladeren is deze kamerplant een echte eye-catcher in huis.

27,65

De Ficus Robusta is een prachtige groene kamerplant, met ovaalronde bladeren.

27,65

De Ficus Robusta is een prachtige groene kamerplant, met ovaalronde bladeren.

27,65

De Ficus Robusta is een prachtige groene kamerplant, met ovaalronde bladeren.

27,65

Breng een exotische sfeer in huis met de Flamingoplant Anthurium White Champion met zijn opvallend witte bloemen. De Anthurium is een trendy schoonheid. Een sieraad in uw huis.

31,11

Haal sfeer in huis, met deze betoverende pot-anthurium. Zizou is de eerste paarskleurige potanthurium, frivool en klein van stuk. Deze potanthurium heeft paarse lintvormige bloemen.


Luchtzuiverende kamerplanten produceren niet alleen zuurstof, maar zorgen ook voor een verbeterde luchtvochtigheid en zuiveren schadelijke stoffen uit de lucht. Luchtzuiverende planten hebben een positief effect op je gezondheid en je (werk)omgeving.