Luchtzuiverende kamerplanten

Resultaat 1–24 van de 105 resultaten wordt getoond

23,63

De Aglaonema Crete is een makkelijke en mooie kamerplant uit de tropische wouden van Zuid-Azië.

36,93

De Aglaonema is niet alleen de makkelijkste, maar ook nog eens één van de mooiste kamerplanten! Deze kamerplant is een echte bladplant en heeft langwerpige bladeren met een zilverkleurige binnenkant.

28,07

De ananasplant is er één uit de bromelia familie en wordt daarom ook wel de Bromelia Ananas/Pineapple of de Ananas Corona genoemd. Naast zijn leuke uiterlijk is deze plant ook bekend als de anti-snurk plant.

96,01

De Anthurium jenmanii ‘Green Passion’ is een exotische kamerplant met glanzende leerachtige bladeren.

103,39

Een tropische plant, die gek is op schaduw. Dat hoor je niet vaak! Dit maakt de Rhapis Excelsa ook zeer geschikt als kantoorplant.

73,85

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!

31,02

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!.

25,12

De Phlebodium aureum Davana is een echte winnaar (Glazen Tulp 2020). Door zijn mooie grijsblauwe kleur en het sierlijk gekartelde blad is dit een echte eyecatcher in jouw interieur.

25,12

De Calathea is herkenbaar aan zijn prachtige blad tekeningen en vele kleuren. Naast zijn decoratieve functie, zuivert deze plant de lucht ook nog eens als één van de beste!

23,63

De Calathea is een bijzondere kamerplant. Deze plant 'leeft' namelijk. De Calathea heeft een dag- en nachtritme waarbij de bladeren overdag geopend zijn, en 's avonds sluiten.

25,12

Met grote, felgroene bladeren is deze Calathea orbifolia een echte eyecatcher in huis.

29,54

De Chlorophytum is een leuke hangplant die in de Nederlandse volksmond ook wel Graslelie wordt genoemd. De Graslelie is een kei in zuiveren en heel makkelijk te verzorgen!

28,07

De Clusia is een van de meest luchtzuiverende planten die er is. Daarnaast maakt het trendy bolglas de plant extra speciaal.

48,01

De Clusia in tubes met LED verlichting, met de glazen tubes en de LED verlichting maken deze plantjes uw ervaring compleet.

19,21

De Clusia Princess is ook wel bekend als Signature Tree of Varkensboom. Het is een makkelijke kamerplant met mooie gekleurde groene bladeren.

22,16

De Sansevieria Cylindrica is de grote concurrent van de bekende Sanseveria trifasciata. Ook wel Vrouwentong genoemd. De Sansevieria Cylindrica valt op vanwege zijn bijzonder gevormde bladstengels.

73,85

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

25,12

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn 2 stammen en puntvormige bladeren zijn Dracaena's echte sfeermakers in huis of op kantoor.

73,85

De Dracaena Janet Lind is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

73,85

De Dracaena lemon Lime is een mooie kamerplant met limoengroene/gele gekleurde bladeren. De bladeren hebben een donkergroene kern.

59,08

De Dracaena Marginata is een mooie hoge kamerplant van 100 cm. Deze kamerplant staat graag in de schaduw en is daarom ook een geliefde kantoorplant!

73,85

De Dracaena Warneckei is een stevige groene kamerplant met meerdere stammen en puntvormige groene bladeren. Dracaena’s zijn al jaren populair als kamerplant.

44,31

De Drakenboom is een mooie volle kamerplant van 100 cm hoog, die ook zeer geliefd is als kantoorplant.

22,16

De Dypsis Lutescens, ook wel bekend als de Goudpalm, is een prachtige volle palmboom. Met zijn puntvorige groene bladeren geeft de Goudpalm direct een tropisch gevoel.


Luchtzuiverende kamerplanten produceren niet alleen zuurstof, maar zorgen ook voor een verbeterde luchtvochtigheid en zuiveren schadelijke stoffen uit de lucht. Luchtzuiverende planten hebben een positief effect op je gezondheid en je (werk)omgeving.