Luchtzuiverende kamerplanten

Resultaat 1–24 van de 81 resultaten wordt getoond

27,65

De Aglaonema Crete is een makkelijke en mooie kamerplant uit de tropische wouden van Zuid-Azië.

32,84

De ananasplant is er één uit de bromelia familie en wordt daarom ook wel de Bromelia Ananas/Pineapple of de Ananas Corona genoemd. Naast zijn leuke uiterlijk is deze plant ook bekend als de anti-snurk plant.

120,96

Een tropische plant, die gek is op schaduw. Dat hoor je niet vaak! Dit maakt de Rhapis Excelsa ook zeer geschikt als kantoorplant.

86,40

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!

36,30

De Beaucarnea is een stoere, sierlijke kamerplant met een robuuste stam. De stam van deze plant dient als wateropslag. De Beaucarnea is gek op de zon!.

29,39

De Calathea is herkenbaar aan zijn prachtige blad tekeningen en vele kleuren. Naast zijn decoratieve functie, zuivert deze plant de lucht ook nog eens als één van de beste!

27,65

De Calathea is een bijzondere kamerplant. Deze plant 'leeft' namelijk. De Calathea heeft een dag- en nachtritme waarbij de bladeren overdag geopend zijn, en 's avonds sluiten.

29,39

Met grote, felgroene bladeren is deze Calathea orbifolia een echte eyecatcher in huis.

32,84

De Clusia is een van de meest luchtzuiverende planten die er is. Daarnaast maakt het trendy bolglas de plant extra speciaal.

56,16

De Clusia in tubes met LED verlichting, met de glazen tubes en de LED verlichting maken deze plantjes uw ervaring compleet.

22,47

De Clusia Princess is ook wel bekend als Signature Tree of Varkensboom. Het is een makkelijke kamerplant met mooie gekleurde groene bladeren.

25,94

De Sansevieria Cylindrica is de grote concurrent van de bekende Sanseveria trifasciata. Ook wel Vrouwentong genoemd. De Sansevieria Cylindrica valt op vanwege zijn bijzonder gevormde bladstengels.

29,39

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn 2 stammen en puntvormige bladeren zijn Dracaena's echte sfeermakers in huis of op kantoor.

86,40

De Dracaena Janet Lind is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

86,40

De Dracaena lemon Lime is een mooie kamerplant met limoengroene/gele gekleurde bladeren. De bladeren hebben een donkergroene kern.

69,12

De Dracaena Marginata is een mooie hoge kamerplant van 100 cm. Deze kamerplant staat graag in de schaduw en is daarom ook een geliefde kantoorplant!

86,40

De Dracaena Warneckei is een stevige groene kamerplant met meerdere stammen en puntvormige groene bladeren. Dracaena’s zijn al jaren populair als kamerplant.

25,94

De Dypsis Lutescens, ook wel bekend als de Goudpalm, is een prachtige volle palmboom. Met zijn puntvorige groene bladeren geeft de Goudpalm direct een tropisch gevoel.

64,80

De Dypsis Lutescens, ook wel bekend als de Goudpalm, is een prachtige volle palmboom. Met zijn puntvorige groene bladeren geeft de Goudpalm direct een tropisch gevoel.

25,94

De Epipremnum ‘Blue Form’ is een hang- of klimplant die een kei is in het zuiveren van de lucht.

31,11

De Epipremnum Aureum is een prachtige groene kamerplant, makkelijk te verzorgen en ook nog eens sterk luchtzuiverend.

51,84

De Ficus Audrey is een prachtige plant die zich kenmerkt door zijn grote, dikke leerachtige bladeren. Het is een stoere plant, die mooi is in haar eenvoud.

51,84

De Ficus Elastica is ook wel bekend als de Rubberboom of Rubberplant. De Rubberboom is een mooie volle ficus met stevige, ronde bladeren. Er loopt een licht roze nerf door het blad.

64,80

De Ficus Elastica is ook wel bekend als de Rubberboom of Rubberplant. De Rubberboom is een mooie volle ficus met stevige, ronde bladeren. Er loopt een licht roze nerf door het blad.


Luchtzuiverende kamerplanten produceren niet alleen zuurstof, maar zorgen ook voor een verbeterde luchtvochtigheid en zuiveren schadelijke stoffen uit de lucht. Luchtzuiverende planten hebben een positief effect op je gezondheid en je (werk)omgeving.