Planten per soort

Resultaat 1–24 van de 94 resultaten wordt getoond

29,09

De Aglaonema Crete is een makkelijke en mooie kamerplant uit de tropische wouden van Zuid-Azië.

79,35

De Alocasia Zebrina is met zijn grote hartvormige bladeren, en zebraprint op zijn stengels een bijzonder mooie verschijning.

30,96

De Calathea is herkenbaar aan zijn prachtige blad tekeningen en vele kleuren. Naast zijn decoratieve functie, zuivert deze plant de lucht ook nog eens als één van de beste!

29,09

De Calathea is een bijzondere kamerplant. Deze plant 'leeft' namelijk. De Calathea heeft een dag- en nachtritme waarbij de bladeren overdag geopend zijn, en 's avonds sluiten.

30,96

Met grote, felgroene bladeren is deze Calathea orbifolia een echte eyecatcher in huis.

36,36

De Cordyline Glauca is een prachtige groene kamerplant die het goed in ieder interieur.

36,36

De Cordyline Kiwi is een prachtige groene kamerplant. De bladeren kenmerken zich door de roze rand en gele strepen. Een kleurrijke plant met een tropische uitstraling.

36,36

De Cordyline is een sierlijke kamerplant met een tropische uitstraling. Oorspronkelijk komt hij uit tropische en subtropische gebieden uit Nieuw-Zeeland.

36,36

De Cordyline new Conga is een groene, palmachtige kamerplant met een tropische uitstraling. De Cordyline staat ook wel bekend als de Geluksplant.

27,51

De Cordyline Rumda is een sierlijke plant met een een rood-groen kleurverloop op de bladeren. Oorspronkelijk komt hij uit tropische en subtropische gebieden uit Nieuw-Zeeland.

36,36

De Cordyline is een sierlijke plant met een tropische uitstraling. Oorspronkelijk komt hij uit tropische en subtropische gebieden uit Nieuw-Zeeland.

37,88

De Cycas Revoluta wordt ook wel Palmvaren genoemd. Het is een makkelijk plant die zomaar een mensenleven lang mee kan gaan!

37,88

De bananenplant mag met zijn grote, groene bladeren niet ontbreken in iedere Urban Jungle.

50,00

Over drie jaar je eigen bananen in huis, in de tussentijd genieten van de tropen in huis. Deze bananenplant wordt geleverd met een hoogwaardige ELHO sierpot

27,51

De Sansevieria Cylindrica is de grote concurrent van de bekende Sanseveria trifasciata. Ook wel Vrouwentong genoemd. De Sansevieria Cylindrica valt op vanwege zijn bijzonder gevormde bladstengels.

27,51

De Zamioculcas is afkomstig uit Oost-Afrika. Het is een makkelijke kamerplant waar er maar weinig mis kan gaan bij de verzorging. De Zamioculcas een erg sterke plant die je overal in huis kunt neerzetten, in lichte of donkere ruimtes.

87,98

De Dracaena Janet Graig is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

87,98

De Dracaena Janet Lind is een mooie kamerplant. In Nederland wordt deze kamerplant ook vaak Drakenbloedboom genoemd. Met zijn stam en puntvormige bladeren zijn Dracaena’s echte sfeermakers in huis of op kantoor.

44,79

De Dracaena wordt ook wel de Drakenbloedboom genoemd en is een makkelijk te verzorgen kamerplant. De woonplant behoeft weinig onderhoud en kan in de halfschaduw staan.

70,70

De Dracaena Marginata is een mooie hoge kamerplant van 100 cm. Deze kamerplant staat graag in de schaduw en is daarom ook een geliefde kantoorplant!

70,70

Deze Drakenboom is een mooie hoge kamerplant van 130 cm. De Dracaena staat graag in de schaduw en is daarom ook een geliefde kantoorplant!

27,51

De Dypsis Lutescens, ook wel bekend als de Goudpalm, is een prachtige volle palmboom. Met zijn puntvorige groene bladeren geeft de Goudpalm direct een tropisch gevoel.

32,73

De Epipremnum Aureum is een prachtige groene kamerplant, makkelijk te verzorgen en ook nog eens sterk luchtzuiverend.

50,00

De Ficus Ginseng is groen en rijk aan bladeren. De Ficus Ginseng is een tropische boomsoort en al jaren één van de populairste groene kamerplanten.