Planten in pot

Resultaat 1–24 van de 41 resultaten wordt getoond

27,65

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

27,65

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

47,52

Deze mooie cactus mix bevat 6 kleine decoratieve planten die worden geleverd in fraaie sierpotten. Met deze mix van cactussen is jouw interieur in één keer hip en trendy.

47,52

Over drie jaar je eigen bananen in huis, in de tussentijd genieten van de tropen in huis. Deze bananenplant wordt geleverd met een hoogwaardige ELHO sierpot

47,52

Over drie jaar je eigen bananen in huis, in de tussentijd genieten van de tropen in huis. Deze bananenplant wordt geleverd met een hoogwaardige ELHO sierpot

43,22

De Dracaena wordt ook wel de Drakenbloedboom genoemd en is een makkelijk te verzorgen kamerplant. De woonplant behoeft weinig onderhoud en kan in de halfschaduw staan.

39,75

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Dit prachtige word geleverd in een keramieken sierpot en zijn samen extra voordelig!

73,46

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

27,65

De Ficus Robusta is een prachtige groene kamerplant, met ovaalronde bladeren.

27,65

De Ficus Robusta is een prachtige groene kamerplant, met ovaalronde bladeren.

27,65

De Ficus Robusta is een prachtige groene kamerplant, met ovaalronde bladeren.

56,16

Een oersterke mix van Aloë, die weinig verzorging nodig heeft. De plantjes zijn niet alleen geliefd vanwege hun sierwaarde, maar ook vanwege hun helende werking

43,22

Het Chinees lantaarnplantje is een hangend vetplantje. Het heeft kleine zilvergrijs getekende, groene hartvormige blaadjes.

32,84

De Kokodama Chlorophytum in een handgemaakte bol van kokosvezels. Een trendy, luchtzuiverende kamerplanten die thuis een natuurlijke sfeer creëert.

56,16

Een prachtig trio van groene kamerplanten in een handgemaakte bol van kokosvezels.

41,48

Hou jij ook zo van snelgroeiende planten? Dan is de Monstera Minima echt iets voor jou! De Kokodama is een botanische schoonheid. In haar handgemaakte bol van kokosvezels voelen bijzondere en trendy planten zich thuis en creëren een natuurlijke sfeer.

39,75

De Platycerium is ook wel bekend als Hertshoornvaren. De vreemde vorm maakt hem leuk. De kokoshanger maakt hem nog leuker!

51,84

Te gekke hangplanten mix van 3 groene kamerplanten in kokosnoot hanger!

32,84

De Sedum Tornado is een compacte plant die als een laag bolletje over de kokoshanger heen zal groeien.

32,84

De Kokodama gevuld met de prachtige Tradescantia zebrina. Een bijzondere kamerplant door haar kleurrijke bladeren.

47,52

Dit is wat ze noemen een echte blikvanger! Met zijn gaten in het blad en ontzettend makkelijke verzorging is de Monstera Monkey Leaf een echte must-have! De bijnaam van de Monstera is ook wel ‘gatenplant’. Dat spreekt voor zich, want dit blad zit vol met gaten in verschillende maten en vormen.

47,52

Wat een blikvanger is dit! Met zijn gaten in het blad en ontzettende makkelijke verzorging is de Monstera Monkey Leaf een echte must-have! De bijnaam van de Monstera is ook wel ‘gatenplant’. Dat spreekt voor zich, want dit blad zit vol met gaten in verschillende maten en vormen.

51,84

De Musa Dwarf Cavendish is de kleine variant van de bananenplant. Met de Musa Dwarf Cavendish haal je de tropen in huis. De plant staat graag in het zonlicht en heeft veel water nodig.

47,52

De Pachira Aquatica wordt ook wel ‘Watercacao‘, ‘geldboom‘ of ‘Money plant‘ genoemd. In Azië geloven ze dat deze plant zakelijk succes biedt. Dit maakt het extra leuk om de Pachira Aquatica als cadeau te geven.


Planten in pot kopen? Dat kan online op Gigaplant.nl! Bestel planten in pot online op Gigaplant.nl. De planten worden geleverd in ELHO® sierpotten. Het motto van ELHO®: Groen begint bij een plant en een plant begint bij een pot. Alle ELHO® sierpotten worden gemaakt van gerecycled plastic. Strakke designs komen samen met functionaliteit en duurzaamheid.