Planten in pot

Resultaat 1–24 van de 25 resultaten wordt getoond

29,09

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

29,09

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

50,00

Deze mooie cactus mix bevat 6 kleine decoratieve planten die worden geleverd in fraaie sierpotten. Met deze mix van cactussen is jouw interieur in één keer hip en trendy.

50,00

Over drie jaar je eigen bananen in huis, in de tussentijd genieten van de tropen in huis. Deze bananenplant wordt geleverd met een hoogwaardige ELHO sierpot

44,79

De Dracaena wordt ook wel de Drakenbloedboom genoemd en is een makkelijk te verzorgen kamerplant. De woonplant behoeft weinig onderhoud en kan in de halfschaduw staan.

41,33

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Dit prachtige word geleverd in een keramieken sierpot en zijn samen extra voordelig!

77,28

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

53,42

De Musa Dwarf Cavendish is de kleine variant van de bananenplant. Met de Musa Dwarf Cavendish haal je de tropen in huis. De plant staat graag in het zonlicht en heeft veel water nodig.

50,00

De Pachira Aquatica wordt ook wel ‘Watercacao‘, ‘geldboom‘ of ‘Money plant‘ genoemd. In Azië geloven ze dat deze plant zakelijk succes biedt. Dit maakt het extra leuk om de Pachira Aquatica als cadeau te geven.

77,28

Dit pakket bestaat uit 3 prachtige Phal Indepence orchideeën. De orchideeën met witte bloemen worden ook wel vlinder orchideeën genoemd.

53,42

Met deze combinatie van een Ficus Ginseng Bonsai, een Sansvieria Cylindra en een Sansevieria Zeylanica breng je gelijk sfeer in huis.

43,64

De Sansevieria Cylindrica is de grote concurrent van de bekende Sanseveria Trifasciata. De Sansevieria Cylindrica valt op vanwege zijn bijzonder gevormde bladstengels.

43,64

De Sansevieria Cylindrica is de grote concurrent van de bekende Sanseveria Trifasciata. De Sansevieria Cylindrica valt op vanwege zijn bijzonder gevormde bladstengels.

50,00

De Vrouwentong, zoals de Sanseveria, ook wordt genoemd, is klassiek, maar ook hip en stijlvol. Een echte aandachttrekker in lichtgrijze Mica sierpot.

41,33

De Epipremnum Aureum is een prachtige groene kamerplant, makkelijk te verzorgen en ook nog eens sterk luchtzuiverend. De plant wordt geleverd in een antraciet kleurige ELHO® sierpot.

41,33

De Epipremnum Aureum is een prachtige groene kamerplant, makkelijk te verzorgen en ook nog eens sterk luchtzuiverend. De plant wordt geleverd in een ELHO® sierpot.

41,33

De Epipremnum Aureum is een prachtige groene kamerplant, makkelijk te verzorgen en ook nog eens sterk luchtzuiverend. De plant wordt geleverd in een witte ELHO® sierpot.

62,07

De Strelitzia staat in Nederland beter bekend als de paradijsvogelplant. Deze plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. De Strelitzia heeft recht opstaande stengels met stevige bladeren.

62,07

De Strelitzia staat in Nederland beter bekend als de paradijsvogelplant. Deze plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. De Strelitzia heeft recht opstaande stengels met stevige bladeren.

62,07

De Strelitzia staat in Nederland beter bekend als de paradijsvogelplant. Deze plant komt oorspronkelijk uit Zuid-Afrika. De Strelitzia heeft recht opstaande stengels met stevige bladeren.

53,42

Met deze combinatie van een Ficus Ginseng Bonsai, een Sansvieria Cylindra en een Sansevieria Zeylanica breng je gelijk sfeer in huis. De Ficus is vanuit iedere hoek adembenemend mooi. De Sansevierias zijn onverwoestbare krachtpatsers en weer helemaal hip!

59,09

Wat een blikvanger is de Monstera Monkey Leaf! Met zijn gaten in het blad en ontzettende makkelijke verzorging is deze Monstera een echte must-have!

122,54

De XL Kentia is een sterke en elegante plant met brede frisgroene bladeren.

122,54

De XL Kentia is een sterke en elegante plant met brede frisgroene bladeren.


Planten in pot kopen? Dat kan online op Gigaplant.nl! Bestel planten in pot online op Gigaplant.nl. De planten worden geleverd in ELHO® sierpotten. Het motto van ELHO®: Groen begint bij een plant en een plant begint bij een pot. Alle ELHO® sierpotten worden gemaakt van gerecycled plastic. Strakke designs komen samen met functionaliteit en duurzaamheid.