Planten in pot

Resultaat 1–24 van de 63 resultaten wordt getoond

23,63

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

23,63

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

40,61

Deze mooie cactus mix bevat 6 kleine decoratieve planten die worden geleverd in fraaie sierpotten. Met deze mix van cactussen is jouw interieur in één keer hip en trendy.

40,61

Over drie jaar je eigen bananen in huis, in de tussentijd genieten van de tropen in huis. Deze bananenplant wordt geleverd met een hoogwaardige ELHO sierpot

40,61

Over drie jaar je eigen bananen in huis, in de tussentijd genieten van de tropen in huis. Deze bananenplant wordt geleverd met een hoogwaardige ELHO sierpot

36,93

De Dracaena wordt ook wel de Drakenbloedboom genoemd en is een makkelijk te verzorgen kamerplant. De woonplant behoeft weinig onderhoud en kan in de halfschaduw staan.

36,93

De Dracaena wordt ook wel de Drakenbloedboom genoemd en is een makkelijk te verzorgen kamerplant. De woonplant behoeft weinig onderhoud en kan in de halfschaduw staan.

33,98

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Dit prachtige word geleverd in een keramieken sierpot en zijn samen extra voordelig!

28,07

Zijn ze bijzonder of zijn ze bijzonder? De Glowing Star in the Dark® is een echte, levende plant die licht geeft!

62,78

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

62,78

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

44,31

De Euphorbia is één van de meeste bekende cactussen! Een prachtig exemplaar die je niet mag missen in huis.

44,31

De Euphorbia is één van de meeste bekende cactussen! Een prachtig exemplaar die je niet mag missen in huis. Deze cactus wordt geleverd met een mooie pot, zodat je thuis ook niet meer onhandig over hoeft te potten!

55,38

De Ficus Audrey is een prachtige plant die zich kenmerkt door zijn grote, dikke leerachtige bladeren. Het is een stoere plant, die mooi is in haar eenvoud.

55,38

De Ficus Audrey is een prachtige plant die zich kenmerkt door zijn grote, dikke leerachtige bladeren. Het is een stoere plant, die mooi is in haar eenvoud.

55,38

De Ficus Elastica is ook wel bekend als de Rubberboom of Rubberplant. De Rubberboom is een mooie volle ficus met stevige, ronde bladeren. Er loopt een licht roze nerf door het blad.

55,38

De Ficus Elastica is ook wel bekend als de Rubberboom of Rubberplant. De Rubberboom is een mooie volle ficus met stevige, ronde bladeren. Er loopt een licht roze nerf door het blad.

23,63

De Ficus Robusta is een prachtige groene kamerplant, met ovaalronde bladeren.

23,63

De Ficus Robusta is een prachtige groene kamerplant, met ovaalronde bladeren.

23,63

De Ficus Robusta is een prachtige groene kamerplant, met ovaalronde bladeren.

59,08

Mooie groene, luchtzuiverende palm in witte ELHO® sierpot.

59,08

Mooie groene, luchtzuiverende palm in zwarte ELHO® sierpot.

48,01

Een oersterke mix van Aloë, die weinig verzorging nodig heeft. De plantjes zijn niet alleen geliefd vanwege hun sierwaarde, maar ook vanwege hun helende werking

36,93

Het Chinees lantaarnplantje is een hangend vetplantje. Het heeft kleine zilvergrijs getekende, groene hartvormige blaadjes.


Planten in pot kopen? Dat kan online op Gigaplant.nl! Bestel planten in pot online op Gigaplant.nl. De planten worden geleverd in ELHO® sierpotten. Het motto van ELHO®: Groen begint bij een plant en een plant begint bij een pot. Alle ELHO® sierpotten worden gemaakt van gerecycled plastic. Strakke designs komen samen met functionaliteit en duurzaamheid.