Planten pakket

Toont alle 18 resultaten

41,33

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Dit prachtige word geleverd in een keramieken sierpot en zijn samen extra voordelig!

50,00

De Ficus Ginseng is groen en rijk aan bladeren. De Ficus Ginseng is een tropische boomsoort en al jaren één van de populairste groene kamerplanten.

30,96

De Ficus Natasja wordt ook wel Treurvijg genoemd. De Treurvijg is groen en rijk aan glanzende, groene blaadjes. Niet voor niets is Treurvijg al jaren een van de populairste groene kamerplanten.

27,51

De Philodendron Atom is een kleine kamerplant. De plant heeft dikke vlezige bladeren met een mooie donkergroene kleur.

50,00

De Hedera Helix Wonder is een volle, groene plant die zowel binnen- als buitenshuis geplaatst kan worden.

40,01

Luchtzuiverende planten zorgen niet alleen voor meer zuurstof, maar ook een verbeterde luchtkwaliteit. In dit planten pakket zitten 3 kamerplanten met luchtzuiverende eigenschappen.

50,00

De Nephrolepis, ook wel bekend als Krulvaren is één van de de meest bekende groene kamerplanten.

50,00

De Pachira Aquatica wordt ook wel ‘Watercacao‘, ‘geldboom‘ of ‘Money plant‘ genoemd. In Azië geloven ze dat deze plant zakelijk succes biedt. Dit maakt het extra leuk om de Pachira Aquatica als cadeau te geven.

41,33

De Pachira Aquatica wordt ook wel 'Watercacao', 'geldboom' of 'Money plant' genoemd. Het maakt niet uit welke naam u deze kamerplant geeft, het blijft een mooie palmsoort.

50,00

De Microsorum diversifolium wordt ook wel de Kangaroevaren genoemd. Een makkelijke varen die niet graag in volle licht staat.

77,28

Dit pakket bestaat uit 3 prachtige Phal Indepence orchideeën. De orchideeën met witte bloemen worden ook wel vlinder orchideeën genoemd.

50,00

De Phlebodium, ook wel Zinkvaren of Blauwvaren genoemd, behoort tot de varens. Deze planten staan graag in een plek zonder direct zonlicht en zijn een kei in het zuiveren van de lucht.

59,09

Haal met de Tropic Mix de tropen in huis!

53,42

Met deze combinatie van een Ficus Ginseng Bonsai, een Sansvieria Cylindra en een Sansevieria Zeylanica breng je gelijk sfeer in huis.

50,00

Met deze combinatie van een Ficus Ginseng BonsaiSansvieria Cylindra en een Sansevieria Zeylanica breng je gelijk sfeer in huis.

30,96

De Sansevieria wordt ook wel vrouwentong genoemd. Het is een onverwoestbare krachtpatser en bovendien is de Sansevieria weer helemaal hip!

53,42

Met deze combinatie van een Ficus Ginseng Bonsai, een Sansvieria Cylindra en een Sansevieria Zeylanica breng je gelijk sfeer in huis. De Ficus is vanuit iedere hoek adembenemend mooi. De Sansevierias zijn onverwoestbare krachtpatsers en weer helemaal hip!

59,09

Wat een blikvanger is de Monstera Monkey Leaf! Met zijn gaten in het blad en ontzettende makkelijke verzorging is deze Monstera een echte must-have!


Planten pakket kopen? Meer planten voor minder geld! Alle planten in ieder pakket matchen goed bij elkaar en zorgvuldig uitgezocht en gecombineerd. De planten pakketten zijn er in veel verschillende combinaties, met of zonder sierpot.