Planten pakket

Resultaat 1–24 van de 31 resultaten wordt getoond

40,61

Deze mooie cactus mix bevat 6 kleine decoratieve planten die worden geleverd in fraaie sierpotten. Met deze mix van cactussen is jouw interieur in één keer hip en trendy.

22,16

De Calathea is een bijzondere kamerplant. Deze plant ‘leeft’ namelijk. De Calathea heeft een dag- en nachtritme waarbij de bladeren overdag geopend zijn, en ’s avonds sluiten.

33,98

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Dit prachtige word geleverd in een keramieken sierpot en zijn samen extra voordelig!

40,61

De Ficus Ginseng is groen en rijk aan bladeren. De Ficus Ginseng is een tropische boomsoort en al jaren één van de populairste groene kamerplanten.

25,12

De Ficus Natasja wordt ook wel Treurvijg genoemd. De Treurvijg is groen en rijk aan glanzende, groene blaadjes. Niet voor niets is Treurvijg al jaren een van de populairste groene kamerplanten.

26,59

Groen kamerplanten pakket. Bestaande uit vier prachtige groene kamerplanten: de Ficus, Koffieplant, Dieffenbachia en de Calathea.

28,07

Groen kamerplanten pakket. Bestaan uit vier prachtige groene kamerplanten: de Ficus Green Kinky, Ficus Natasja, Koffieplant en de Dieffenbachia.

28,07

Een leuke combinatie van vier verschillende groene kamerplanten.

26,59

Groen kamerplanten pakket. Bestaande uit vier prachtige groene kamerplanten: Dieffenachia, Coffea Arabica, Syngonium en Ficus Benjamina.

28,07

Een leuke combinatie van vier verschillende groene planten. Deze set bestaat uit de Ficus 'Green Kinky', de Coffea Arabica, de Alocasia Polly en de Ficus benjamina.

22,16

De Philodendron Atom is een kleine kamerplant. De plant heeft dikke vlezige bladeren met een mooie donkergroene kleur.

40,61

De Hedera Helix Wonder is een volle, groene plant die zowel binnen- als buitenshuis geplaatst kan worden.

32,49

Luchtzuiverende planten zorgen niet alleen voor meer zuurstof, maar ook een verbeterde luchtkwaliteit. In dit planten pakket zitten 3 kamerplanten met luchtzuiverende eigenschappen.

40,61

De Nephrolepis, ook wel bekend als Krulvaren is één van de de meest bekende groene kamerplanten.

40,61

De Pachira Aquatica wordt ook wel ‘Watercacao‘, ‘geldboom‘ of ‘Money plant‘ genoemd. In Azië geloven ze dat deze plant zakelijk succes biedt. Dit maakt het extra leuk om de Pachira Aquatica als cadeau te geven.

33,98

De Pachira Aquatica wordt ook wel 'Watercacao', 'geldboom' of 'Money plant' genoemd. Het maakt niet uit welke naam u deze kamerplant geeft, het blijft een mooie palmsoort.

28,07

Een leuke combinatie van vier verschillende groene planten. Dit pakket bestaat uit een Ficus, Koffieplant, Alocasia en Syngonium Arrow.

44,31

De Aeschynanthus is afkomstig uit Zuidoost-Azië en wordt als één van de mooiste hangplanten beschouwd.

44,31

De Aeschynanthus is afkomstig uit Zuidoost-Azië en wordt als één van de mooiste hangplanten beschouwd en word ook wel de lippenstiftplant genoemd.

40,61

De Microsorum diversifolium wordt ook wel de Kangaroevaren genoemd. Een makkelijke varen die niet graag in volle licht staat.

62,78

Dit pakket bestaat uit 3 prachtige Phal Indepence orchideeën. De orchideeën met witte bloemen worden ook wel vlinder orchideeën genoemd.

40,61

De Phlebodium, ook wel Zinkvaren of Blauwvaren genoemd, behoort tot de varens. Deze planten staan graag in een plek zonder direct zonlicht en zijn een kei in het zuiveren van de lucht.

48,01

Haal met de Tropic Mix de tropen in huis!

59,08

Haal met de Tropic Mix de tropen in huis! Een prachtige combinatie in kamerplanten in bijzondere sierpotten.


Planten pakket kopen? Meer planten voor minder geld! Alle planten in ieder pakket matchen goed bij elkaar en zorgvuldig uitgezocht en gecombineerd. De planten pakketten zijn er in veel verschillende combinaties, met of zonder sierpot.