Succulenten

Toont alle 13 resultaten

41,33

De Aloë Vera zorgt meer voor jou dan hij zelf zorg nodig heeft. Een mooie verschijning in een mooi bruin grijze terracotta pot.

36,36

De Aloë Vera Arborescens is een sterke maar ook zeker makkelijk te onderhouden kamerplant, die door zijn uitstraling een echt stoere plant is.

29,09

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

29,09

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

50,00

Deze mooie cactus mix bevat 6 kleine decoratieve planten die worden geleverd in fraaie sierpotten. Met deze mix van cactussen is jouw interieur in één keer hip en trendy.

41,33

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Dit prachtige word geleverd in een keramieken sierpot en zijn samen extra voordelig!

50,00

De ronde cactus Echinocactus grusonii wordt ook wel 'schoonmoederstoel' of 'bolcactus' genoemd. Een groene cactus met witte naalden.

68,18

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd.

77,28

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

62,07

De Myrtillocactus gemetrizans is een prachtige blauw groen-gekleurde zuilcactus met lange bruine stekels. De stekels voelen zoals ze eruit zien; hard en scherp.

62,07

De Neocardeniana Herzogiana is een onwijs stoere zuilcactus. De cactus is groen van kleur en houdt zijn bescherming door middel van een flink arsenaal aan stekels.

62,07

De Pilosocereus gounelii is een stoere cactus die in de zomerdagen mooie witte bloemen krijgt.

23,64

De Senecio cephalophorus is met zijn vorm en kleur uniek in zijn soort.