Succulenten

Resultaat 1–24 van de 27 resultaten wordt getoond

33,98

De Aloë Vera zorgt meer voor jou dan hij zelf zorg nodig heeft. Een mooie verschijning in een mooi bruin grijze terracotta pot.

29,54

De Aloë Vera Arborescens is een sterke maar ook zeker makkelijk te onderhouden kamerplant, die door zijn uitstraling een echt stoere plant is.

23,63

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

23,63

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Geleverd in een prachtige Jane keramieken sierpot.

40,61

Deze mooie cactus mix bevat 6 kleine decoratieve planten die worden geleverd in fraaie sierpotten. Met deze mix van cactussen is jouw interieur in één keer hip en trendy.

33,98

De Aloë Vera is oersterk en zeer makkelijk te verzorgen. Dit prachtige word geleverd in een keramieken sierpot en zijn samen extra voordelig!

28,07

Zijn ze bijzonder of zijn ze bijzonder? De Glowing Star in the Dark® is een echte, levende plant die licht geeft!

40,61

De ronde cactus Echinocactus grusonii wordt ook wel 'schoonmoederstoel' of 'bolcactus' genoemd. Een groene cactus met witte naalden.

40,61

De Euphorbia is één van de meeste bekende cactussen die eigenlijk helemaal geen cactus is!

55,38

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd.

62,78

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

62,78

De Euphorbia Erytrea Canarias wordt vanwege zijn karakteristieke vormen ook wel de Cowboycactus genoemd. Een makkelijke plant in onderhoud.

44,31

De Euphorbia is één van de meeste bekende cactussen! Een prachtig exemplaar die je niet mag missen in huis.

44,31

De Euphorbia is één van de meeste bekende cactussen! Een prachtig exemplaar die je niet mag missen in huis. Deze cactus wordt geleverd met een mooie pot, zodat je thuis ook niet meer onhandig over hoeft te potten!

40,61

De Ferocactus stainesii is robuuste bolcactus met rode stekels. In de natuur is deze bolcactus in een wijdverspreid gebied in Mexico te vinden.

36,93

Het Chinees lantaarnplantje is een hangend vetplantje. Het heeft kleine zilvergrijs getekende, groene hartvormige blaadjes.

44,31

Te gekke hangplanten mix van 3 groene kamerplanten in kokosnoot hanger!

28,07

De Sedum Tornado is een compacte plant die als een laag bolletje over de kokoshanger heen zal groeien.

51,70

De Myrtillocactus gemetrizans is een prachtige blauw groen-gekleurde zuilcactus met lange bruine stekels. De stekels voelen zoals ze eruit zien; hard en scherp.

51,70

De Neocardeniana Herzogiana is een onwijs stoere zuilcactus. De cactus is groen van kleur en houdt zijn bescherming door middel van een flink arsenaal aan stekels.

40,61

De Opuntia Vulgaris heeft ovaal gevormde bladeren met kleine stekeltjes. Deze stoere cactus is een echte eyecatcher in iedere woonkamer!

40,61

De Opuntia Vulgaris heeft ovaal gevormde bladeren met kleine stekeltjes. Deze stoere cactus is een echte eyecatcher in iedere woonkamer!

36,93

Paint Your Plant ® is een concept waarbij kinderen zelf hun plant kunnen schilderen!

26,59

De Kalanchoe tomentosa is beter bekend als de Pandaplant. Deze naam heeft de plant te danken aan zijn aaibare harige bladeren.